menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Hilversum weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Hilversum

Een kundige Mediator uit Hilversum helpt u graag verder.

Mediators Hilversum: de werkwijze

Een mediator is een onpartijdige bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer samen in gesprek te komen en te zoeken naar een voor allebei de partijen acceptabele oplossing. Hij of zij velt geen oordeel, zoals een rechter, en kiest ook geen partij zoals een advocaat. Een mediator luistert vooral naar beide partijen en probeert de knelpunten duidelijk te krijgen. Het uiteindelijk doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen acceptabel is. Deze overeenkomst kan wellicht in een rechtsgeldig document worden vastgelegd. Op die manier kan worden voorkomen dat er op een later tijdstip weer een conflict zal ontstaan.

Conflicten van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Hilversum biedt adviezen.

Het komt meer voor dan u denkt. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de onenigheid die men heeft. Er wordt niet meer naar elkaar geluisterd en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. De meningen van de betrokken partijen verharden. De gang naar bijvoorbeeld een advocaat is in de de meeste van dit soort gevallen gevallen niet nodig.

Bemiddeling bij conflicten zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker gebruikt en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Vandaag de dag is mediation meestal de eerste stap in het proces van het beëindigen van een onenigheid.

Een mediator uit Hilversum kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • burenruzies
  • conflicten tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten met overheidsinstanties
530
Klanten geholpen met mediators vergelijken
4.559
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Hilversum

Heeft u een zakelijke mediator uit Hilversum nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Hilversum of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Hilversum.

mac
mac
img

Ik ben Niyazi Huizinga, regiomanager in Hilversum. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Hilversum.

Zoekt u al langer top mediation uit Hilversum?

Een gang naar de rechter is niet nodig als u gebruik maakt van mediation. Waarschijnlijk wint u uw zaak wel voor de rechter als u in uw gelijk staat, maar neem wel aan dat in geval van een rechtszaak beide partijen het slachtoffer zijn. In geval van een rechtszaak zal de relatie tussen beide partijen stuklopen en heel moeilijk te herstellen zijn. De gevolgen kunnen dan enorm zijn. Uw goede naam als ondernemer kan dan in een negatief daglicht komen te staan, en op commercieel gebied kunt u ook behoorlijke schade oplopen.

De verliezende partij dient bij een gerechtelijke uitspraak ook nog eens alle proceskosten te betalen, dat is dus eigenlijk dubbel verliezen. Beide partijen dienen in een mediationproces er dus het beste van te maken. Wanneer de betrokken partijen tot een werkende oplossing komen, is dat vooral te danken aan henzelf en omdat de mediator als onafhankelijk partij bij de gesprekken aanwezig was.

Welk conflict u ook heeft, er is altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Zoekende naar naar een mediator uit Hilversum? Zorg ervoor dat uw conflict spoedig tot het verleden behoort en laat verschillende professionele mediators uit Hilversum diverse prijsopgaven naar u toezenden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Hilversum te zeggen hebben!

img

Nout Hoenderkamp

Ik ben perfect geassisteerd door Professionals Hilversum. Door de super snelle service heb ik direct een Mediator gevonden die mij met mijn specifieke kwestie kon helpen. Samenwerken met Professionals Hilversum zorgt ervoor dat er direct een actie voor je wordt ondernomen.

img

Yasmijn ten Voorde

Meteen geholpen door Professionals Hilversum! Het zoeken naar een Mediator was zo gebeurd. De opties waren uitgebreid en goed onderbouwd.

Professionals uit andere branches in Hilversum

Let's Talk

Bij Professionals Hilversum staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier