menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Hilversum weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Hilversum

Een kundige Payroll uit Hilversum helpt u graag verder.

Is payrolling in Hilversum iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Hilversum of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Hilversum een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Hilversum u het voordeligst uit bent.

507
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
4.559
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Hilversum

Professionele payrollbedrijven uit Hilversum

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Hilversum. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Niyazi Huizinga, regiomanager in Hilversum. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Hilversum.

Vergelijk vrijblijvend payrolling pro’s uit Hilversum!

Onderzoek hebben wij al voor u gedaan. Simpel toch? De payroll organisaties die bij ons geregistreerd staan, zijn allen ervaren organisaties. Allemaal zijn het deskundigen met geruime ervaring in Personeelsmanagement. Hoeveel tijd besteedt u nu zo ongeveer aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn de kosten als we het hebben over de personeelskosten van uw onderneming? Bedenk tevens eens wat u allemaal kunt doen met de vrijgekomen tijd, wanneer u besluit gebruik te maken van payrolling

Bent u benieuwd naar wat payrolling allemaal voor uw bedrijf kan doen, en wat dat voor gunstige effecten dat op uw bedrijfsvoering kan hebben? U kunt nu geheel vrijblijvend payroll prijsopgaven aanvragen. U kunt nu gemakkelijk en snel via onze site bij meerdere payroll bedrijven in Hilversum verschillende offertes aanvragen. Zo kunt u eenvoudig vergelijken en kiezen met welk payroll bedrijf u wilt verder praten.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Hilversum te zeggen hebben!

img

Ad Herodes

Ik ben enorm goed geassisteerd door Professionals Hilversum. Door de super service heb ik meteen een Payroll gevonden die mij met mijn kwestie kon helpen. In zee gaan met Professionals Hilversum zorgt ervoor dat er vrijwel meteen een gevoel van rust ontstaat.

img

Suusje Jurgens

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van Professionals Hilversum. In een mum van tijd had ik een nieuwe Payroll die 100% begreep wat ik wil!

Professionals uit andere branches in Hilversum

Let's Talk

Bij Professionals Hilversum staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier